Total Pageviews

Tuesday, May 6, 2014

Online shopping NADIALOG !!!

 Assalamualaikum semua. Sudah lama rasanya tidak mengupdate blog ni kan.OK sekarang kita update kaw kaw noh. 
Kawan-kawan semua, harini farah nak promote satu online butik ni. Actually ni kakak farah punya so nak promote sikit la kan. Kakak farah jual tudung Bidang 60. Ada dua jenis yer semua, satu plain and lagi satu paisely. Meh sini nak habaq tudung dia memang best nak pakai plus senang nak bentuk tu yang penting ! Jom sama-sama kita melabukan tudung kita mengikut syariat Islam :)

Ok first TURKI square shawl bidang 60. Kenapa square shawl ?? Haaa sebabnya tudung ni boleh digayakan sama ada macam bawal biasa atau shawl. Selain itu, kain tudung ni memang tak jarang. Kalau kita pakai tudung bawal biasa yang lain kena pakai inner neck kan sebab takut nampak leher tapi tudung ni kalau tanak pakai inner neck pun takpa. InshaAllah tak nampak leher kita sebab kain dia tebal tapi tak panas bila kita pakai. Tudung ni ada 20 warna yang boleh kita pilih.Tudung ni semua plain je yer. Turki square shawl ni diimport khas dari Turki sebab memang buat dekat sana dan tiada di Malaysia.


Ni antara warna yang ada. cantik ka?


Ni pulak contoh pemakaian tudung yang boleh kita gayakan.


Next, AKEL Paisley Bidang 60. Tudung ni dah biasa tengok kan. Tak jarang jugak dan senang dibentuk. Nak iron pon senang  dah tak mudah kedut. Kain dia lembut dan tak panas. Ada 20 warna jugak dengan corak2 dia memang superb la. Rambang mata punya nak pilih sebab farah tengok pon geram ja. hahah.




Ni contoh tudung Akel Paisley. Labuh Menutupi dada kan. Corak dia cantik jugak ka?? So tunggu apa lagi jom kita serbu beramai-ramai dan shopping banyak-banyak !! Sesuai dipakai di mana2 saja. 
Kalau nak tahu lebih lanjut boleh ke:

1) Instagram = Nadialog_



2) Facebook : https://www.facebook.com/nadialog. Jangan lupa like nah.


Kalau ada sedara mara or adik, kakak, ibu korang nak beli tudung, bolehlah tengok dekat NADIALOG ni yer. Harga memang affordable. Beli banyak boleh dapat lagi murah tau uolls !!
Selamat membeli :)

For more information contact me at
Wechat: farahajisaleh (me)
 SMS / Whatsapp: 0134281626 (Intan)

No comments:

Post a Comment