Total Pageviews

Wednesday, March 5, 2014

my blog on newspaper today !

Assalamualaikum dan selamat malam.

Short post for tonight. Petang tadi ada seorang akak ni, nama dia khairunnisa, dia ada cakap yang artikel pasal blog farah dah keluar dekat paper BHSKOR berita harian hari ni. Mula mula tu terkejut la jugak. Lepas tu suruh la abah beli paper sebab nak tengok betul ka ada. Kawan pun ada yang hantar mesej kata ada gambar farah dekat paper.  Tengok tengok memang betul masuk. Tak sangka jugak la mula mula tu. Lepas tu ramai yang tanya macam mana boleh masuk paper semua ni. Haaaa ok dekat sini farah nak jawab yer.

Sebenarnya haritu ada sorang akak ni nama dia Khairunnisa khairudin dia ada interview farah masa bulan 2 macam tu kot. Akak ni wartawan dari berita harian. Dia tanya la farah pasal blog ni semua. Macam mana dia boleh tahu blog ni? Haa mai sini nak bagitau. Sebenarnya kawan farah Nurhanani Sllahuddin yang bagitau pasal blog ni kat kawan dia nama katrina. Lepastu katrina bagitau la akak ni. Haaa macam tu la ceritanya. Artikel pasal kawan farah, Nurhanani ni ada jugak dalam BH paper tu pasal rahsia kejayaan dan cara dia belajar sebab trial dia dapat 9A. 

Macam tu lah ceritanya. Insha Allah melalui blog ni kita boleh berkongsi pelbagai maklumat dengan orang lain. Melalui blog juga boleh jadi satu medium untuk kita berdakwah. Kalau blog kita boleh bagi manfaat dekat orang lain, Insha Allah suatu hari nanti kita pula akan dapat manfaatnya. 
Keratan dari BHSKOR

Malam ni update guna fon ja. Sory kalau ada typing error yer. Selamat malam! 

Terima kasih sebab sudi baca :)

6 comments:

  1. hehe...ni maksu Rehana ni..:)
    tahniah ye...pasni mesti ramai yg follow blog Farah...

    ReplyDelete
  2. haha~ sejak saya terbaca dekat surat khabar tu la saya baca blog farah ni.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouh ya ka. hehe terima kasih sebab sudi baca blog saya :)

      Delete