Total Pageviews

Friday, January 3, 2014

ROYAL PUMA !

Assalamualaikum.

Selamat Tahun Baru semua ! Welcome 2014. haih cepatkan masa berlalu dan fakta yang tepat lagi benar yang perlu kita admit ialah kita semua semakin TUA. Tua dari segi umur je lah kan. Rupa paras tu belum lagi la kot yer. Cun melecun lagi. Hoho. Ok ada apa dengan Royal Puma ? Macam gah ja kan nama tu. Eh tapi memang gah pun sebenarnya. Royal Puma ni sebenarnya nama team sofbol sekolah farah dan farah pon salah seorang ahli dalam team tu. Perghh memang tak dapat lupakan la team ni. Ahli-ahlinya sangat ohsem habis. Plus dengan coaches yang super duper best dan sporting kot. Memang tak dapat lupakan. 



Ok ni la ahli-ahli Royal Puma. Team perempuan dan team lelaki. Masa ni muka semua berseri-seri lagi. Teruskan melihat gambar seterusnya yer and spot the different :)



Ni nak  tunjuk sikit gambar farah masa tengah bet bola. Aceceh macam hebat jer kan. Padahal.. Haha. Masa ni kami lawan dengan SMK Dato' Lela. Kami kalah dengan sekolah nih. Maunya tidak player2 sekolah ni kebanyakannya player kebangsaan kot. Tapi who knows kan suatu hari nanti Badlishah a.k.a Royal Puma akan kalahkan mereka tu. yeahhh !


Ni pula gamabr kemengan kami dengan MRSM PDRM. Rasa ohsem sangat  bila menang. Sapa yang tak kan... Apa-apa pun enjoy semasa bermain dan strategi permainan yang mantop tu la faktor kejayaan dan kemenangan team. Aiseh rasa dah macam coach dah. HUHU.
Lagi satu kenangan yang tak dapat dilupakan semasa menjadi softballers ni ialah farah dan yang lain kena denda. Froggy punishment namanya. fiuhh lenguh satu kaki badan semua. Sebab apa kami kena punishmen ni? Sebab ni laaa..


Sebab kami kalah dengan budak2 sekolah rendah nih. Miahahaha. Alaa kasi chance je pun dekat adik2 nih. Apa-apa pun punishment sangat la best walaupun memalukan sebab orang tengok. 

sebelum punishment semua orang happy lagi..
semasa punishment. sakit kaki eden mak oiiii.. muka masih tersenyum. haha

Macam tu la rupanya kami didenda. Haiihh sedar tak sedar dah 3 tahun farah dalam team nih. Lepas ni tak boleh join main dalam game dah. Yelah la kan. Dah lepasan dah farah nih. Tapi kenangan dalam sofbal ni memang susah la nak dapat kat mana-mana. Tiada di tempat lain selain di Badlishah. Huhu. 











ni lah coach kami yang masih muda. Gerun kan tengok muka depa~


Thats all my story for uolls. Thanks for reading this entry !

2 comments: