Total Pageviews

Friday, December 6, 2013

i'm freeeeeeeeeeeeeeeeeee !

asslamualaikum..
im back from hiding myself for a long long long time. akekeke. hide la sangat kan. hai everyone ! sihat? farah sihat alhamdulillah. setakat ni boleh berlari sana sini lagi la kan. hewhew. wahh dah lama sangat rasanya x merapu meraban di sini kan? tadi tiba2 terdetik nak bukak blog ni pulak kan. tak sangka blog ni jadi tempat rujukan penanda wacana. haha. sebenarnya tu rujukan farah nak buat karangan yang cikgu suruh buat jer. hehe. takpa ilmu bukan untuk farah sorang ja kan. lebih best kalau kita boleh kongsi dengan orang lain kan :)


haaa. back to the topic. uollss tahu tak farah dah abeh SPM !!! wuhuuu. alhamdulillah. this is what we call the true freedom. tapi nak lega pon, sekarang je lah kan. masa result nanti nervous supa tu jugak kan. btw doakan farah dapat straight A tau. im taking 10 subjects. fiuhhh. entah la result nanti macam mana. dengan soalan addmath dan math bocor bagai. mesti grade naik kan. haihhh. soalan bocor ni pun sama. dah dapat soalan bocor tu diam2 ja lah. tak payah nak hebohkan sangat. tak pasai2 kami yang x dapat soalan bocor ni yang jadi mangsa kan. but im still hopping for 10 A's. ermm bila dah abeh sekolah ni kan macam perasaan bercampur aduk sekali. last day nak tinggal dewan tu perghhh memang tak boleh describe dengan perkataan la kan.. sedih kot. sayu ja. tengok dewan dan tengok kawan. ermm bila lagi la kita boleh jumpa kan :'( but hidup memang macam ni kan. walau macam mana sekali pun kita tetap kena teruskan hidup kita kan. aisehhh ayat ~ ahahha.dan satu lagi perkara yang tak boleh dilupakan my 5sc3 classmates was very awesome !! i love you guys. huhuhu. when i write this it makes me cry.. i really mean it when i say i love and i miss you guys.... ermm no more words can be type.... thats all :')

classmates farah yang gila-gila punya. haahha

 gahhh. i love them so much. walaupun mula2 kita x rapat kan. tapi sekarang ngam gilerr kan :)
ouh wani ouh mira. dont forget me ok! abaikan lelaki tu. dia dari kelas lain~

untuk wani, mira, hanis, mimi, fizha dan naz jaga diri baik2 yer.. dah kawin jemput kami nah. hahaha





ya Allah terima kasih sebab bagi farah peluang merasai kenangan manis ini :')

No comments:

Post a Comment