Total Pageviews

Friday, November 9, 2012

setelah sekian lama~

assalamualaikum w.b.t

hai semua. fuyooo. dah lama sangat farah tak update blog ni kan? bukan tak nak update tapi cuma tak sempat ja. tahun ni busy sangat.(busy apa sangat la kan.. haha) yela lepas abes PMR haritu terus tak update blog ni kan.. Alhamdulillah result PMR farah ok ! 8A :) ermm.. banyak farah nak cerita sebenarnya. tapi tak tau la nak mula dari mana kan. ermm. inshaAllah lepas ni farah akan rajinkan diri untuk update blog ni lagi.. heee. sorry sesapa tertunggu entry dari farah.kalau la ada kan. hehe.

ok, tahun ni banyak perkara sangat yang berlaku dari awal tahun sampai la sekarang. sedar tak sedar dah cuti sekolah dah pun.... aiyooo mama abah.... tahun depan farah dah 17 tahun dah la. nak SPM dah.. baru ja rasa macam ambil PMR semalam.ceyyy. ahaha. lepas habis SPM masuk Universiti pulak kan. cepat ja masa berlalu kan. dulu rasa masa lambat ja berjalan kan. sekarang sebaliknya pulak.emm. untuk senior2 farah yang dekat SMK Sultan Badlishah tu good luck ! semoga dapat jawab exam dan dapat result yang superb untuk SPM ni.. tahun depan doa dekat farah pulak ok !

ermm. ok la farah berhenti setakat ni dulu la. nak pegi solat dulu. lupa belum solat lagi. hehe. nanti farah sambung story mory dengan awak awak awak semua sepanjang hidup farah tahun 2012 ni ~ hehehe.
tunggu nahh. see ya ! assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment