Total Pageviews

Thursday, December 15, 2011

TAG FROM KAK NANA !

assalamualaikum.

kali ni farah kena tag dari kak nana. ermm dah lama tak kena tag dari orang nih. dulu malas la jugak nak buat tag2 ni. tapi hari ni terasa rajin la pula nak buat kan. buat ja la. thanks kak nana tag farah..
ok kita `start...

ni peraturanya !


Rules:
1. Must post this rules.
2. Post 11 things about themselves in their post.
3. Answer the questions that those tagger set for you in their post, and creat new question for people you tagged to answer.
4. Have to choose 11 people to tag them in your post.
5. Don't forget to go to their page and tell them.
6. No tag back (!)
7. No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY.

(a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY ) have tagged 11 people.
soalan dari kak nana :D
1.apa pandangan korang dengan filem melayu yang mula menerapkan unsur-unsur lucah sedikit demi sedikit dalam filem yang dibikinkan?
2.agak-agak korang la..didie alias tu macam bangang tak?
3.apa korang nak buat kalau terjumpa budak-budak yang buat kerja tak senonoh? depend arr korang nak pikir tak senonoh tu macam mana.
4.aku suka westlife..korang suka tak lagu westlife?
5,kalau bagi pilihan antara family atau pakwe/makwe, mana korang pilih?
6.kalau bf/gf kau mati, kau menangis tak? 
7.kau sayang mak kau banyak mana?
8.cuti ni ada pergi mana-mana tak? cerita la sikit..nak tau jugakk..
9.ada gf/bf tak lagi..bagitau la nama dia..bukan aku nak pi google pun..
10.bagi korang artis ni macam dewa ke sampai nak puja-puja?
11.bagi korang, apakah yang dimaksudkan dengan pengawas yang berperangai macam setan?

jawapan dari farah pulak 

1. unsur luucah dalam filem melayu eh? ermm rasa macam malas dah nak tengok. dulu x dak sangat pun. haishhh
2. ehh. entahlah nak cakap macam mana. lantak la kat dia tuu....
3. ermmm. depa tu tak malu ka. kita yang tengok ni jadi lagi malu daripada mereka2 tu. ish2. hindari ja lah.
4. suka2! lagu westlife layannnn ja ~
5. of course la family. tiada lagi penting selain family kita. kalau kita susah family jugak yang kita cari kan. 
6. ermmm. entah la. tak pernah lagi la mengalami pengalaman sebegitu. hehe
7. banyak tak terkira. sukar untuk dinyatakan. :)
8. pi2. pi langkawi. ada cerita pasal langkawi ni. nak baca pasal farah cuti di langkawi tu klik SINI
9.  gf ngan bf ramai. kalau nak senaraikan penat jugak la kot. hehe. tp special bf tu x pernah ada la.. :)
10. tak perlu kot sampai puja-puja tu. depa pon sama ja macam kita. cuma orang ramai kenal depa daripada kita. tak payah la obses sangat. macam la depa tu kenai kita kan. hahaha
11.er.. pengawas yang lebih daripada cikgu kot. cikgu x kata apa2 pun tapi pengawas tu yang lebih2.tapi maybe salah kita juga kot. kalau tidak tak la pengawas tu berperangai setan kan. hahaha. depend la.


ok  dah selesai menjawab. sekarang masa untuk soalan farah pulak. jenoh dok pikiaq nak tanya apa(kedah pekat. ahak)

1. apa perasaan anda apabila hari first day daftar sekolah ibubapa anda tiada kerana pergi bercuti? ibubapa orang lain semua ada....
2. dah siap beli persiapan sekolah?
3. korang lebih prefer tengok cerita bollywood or indonwood? haha
4. antara facebook dengan twitter mana lagi syok? kenapa?
5. apa perasaan anda bila dapat menunaikan umrah?
6. ermm apa soalan yang ada selalu tanya kat orang huh?? (tak tau nak tanya apa dah :D )
7. kenapa anda minat korea ? sebab k-pop or cerita dia ka or apa2 ka ?
8. kalau anda rindu kat kawan apa yang ada akan buat ??
9. anda suka cokelat apa? jenama apa? (cokelat pun ada jenama ka eh. haha)
10.ceritakan sikit pasal diri anda boleh ?
11. apa perasaan anda bila fon anda dicuri dua kali dalam satu tahun tuh ? hurmmmm :(


fuhhhh. akhirnya habis juga. buat dari petang. sambung malam pula. hehe. pening pikir nak tanya soalan apa. selamat menjawab la yer.. sapa2 nak jawab jawab ja la. dah jawab tu nanti cakap tau. ok babai.

No comments:

Post a Comment