Total Pageviews

Monday, December 12, 2011

flying to langkawi :)

assalamulaikum.

lama tak post entry kan. bukan apa. malas sikit dan tak ada masa ja. hehe.
ok berbalik kepada agenda asal. baru-baru ni farah pi bercuti di langkawi. actually abah farah ada kerja sikit kat sana. tau tak LIMA LANGKAWI? alah yang kapal terbang bagai tu.syok. macam-macam ada. kat sana tu farah bermalam di malibest resort di pantai chenang. serius farah cakap pemandangan dia cantik sangat. dari bilik farah boleh tengok pemandangan pantai dan laut. sotong kering mat saleh yang tengah berjemur pon banyak. hehe. lepastu tu di langkawi buat apa lagi... shopping coklat la banyak2. farah tawaf dalam kedai haji ismail group chocolate shop entah berapa kali. mata rambang tak tau nak beli chocolate apa. tak torah terus jadi. hahaha. banyak jugak la farah beli. balik2 penuh nak sumbat dalam peti sejuk. cousin farah ikut juga pi langkawi tu. my cousins are superb awesome ! best sangat-sangat ! ok la farah dah banyak bercakap. masa untuk cuci mata pulak yerr. antara gambar di langkawi :)

laksa ikan seekor. dekat kulim x dak laksa ni :)

dari dalam bilik boleh lihat pemandangan pantai.

ni la sotong kering yg tengah berjemur tuh. ahaha

hensem oo mat saleh ni. :D

dari tingkap bilik farah.

haha. tak tau nak cakap apa tengok gambar ni. 
tak dak tempat lain dah ka...

bilik farah berteduh. paku namanya. haha

pokok nyok(kelapa) condong !



my superb cousins :)

di LIMA Langkawi

pilot dari mana eh?? U.S.A. kot kalau x silap

di bawah sayap kapal terbang besar.















sori gambar tidak tersusun kedudukannya. pandai-pandai la tengok yer. entry yang akan datang ni farah letak gambar cokelat yang farah beli tu pulak. banyak penuh satu plastik haritu. tapi sekarang dah semakin berkurang. sesiapa yang nak makan cokelat tu datang la rumah farah. kita makan sama-sama nah.. haha. ok. sampai si sini dulu untuk hari ni. babai :)

4 comments:

  1. elehh.. teringin jugak ang tangkap gambar dekat kelapa condong tempat minah tu landing nohh.. gatai.. hahahaha >_<

    ReplyDelete
  2. haa laa. nak try jugak pose macam dia pose tuh. unik. hahahahaha. nani jeles habaq arrr. :P

    ReplyDelete
  3. elehh. ang tu bukannya nak try pose, tapi saja nak amik 'berkat' dia kat situ kan? hahaha ;')

    ReplyDelete
  4. hahaha. amboii. macam ampa x tau kami. haha. dah nani. stopppp ! :D

    ReplyDelete