Total Pageviews

Wednesday, November 23, 2011

saya sayang nuhanani sallahuddin !!

assalamualaikum.

di hari yang indah ini yang bertarikhkan 27 november 2011 saya tulis ni khas untuk seseorang.
kat tajuk dah tulis siapakah gerangan empunya badan. yaaa nurhanani binti sallahuddin ! hari ini hari lahir dia. haha. ayat skema la pulak. btw selamat hari lahir hanani. sorry no present for you :D

kata-kata hikmat buat hanani (hikmat la sangat) =


  • errr. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ! *ayat yang selalu orang dengar bila wish birthday
  • haaa. dah cuti sekolah ni jaga kesihatan dan diri tu baik-baik. jangan buaih(buas) sangat. nanti jatuh pokok susah mak ayah ampa pulak.sekarang kan musim hujan jugak, jangan main hujan sangat. nanti demam ! * caring dak kami hanani ?? ekekeke
  • jadilah seorang anak yang taat kepada kedua ibubapanya dan kepada Allah S.W.T. inshaAllah..
  • semoga hanani mendapat 8A dalam PMR nanti. boleh punya la kan :)
  • hanani kami rindu ampa la. hehehe.
  • jangan lupa diri dan kawan-kawan ampa terutamanya kami. hohoho
  • kami minta maaf kalau kami ada buat salah apa-apa ka kat ampa. hehe
  • sorry tak boleh wish melalui henfon. kami tak pi buat lagi number. tidak baru nak call ampa. hehe. dapat call ngan masej free tu jangan lupa kami nohhh.. hahahaha :D
  • SELAMAT MENYAMBUT HARI KELAHIRAN YANG KE - 15 !! baru 15 tahun ka? haha
  • last but not least i love you my friend <3

hanani and me<3


p/s: saya sedang rindu kawan-kawan dan bilik study. huhuhu :'(

2 comments:

  1. wehh, aku tau, ang mesti buat auto post kan? ubah la tarikh ag post tu. haha ;) anyway, tengss ^-^

    ReplyDelete
  2. haha. cena nak ubah?? kami x qeti. akekeke .
    ok. ur welcome :D

    ReplyDelete