Total Pageviews

Wednesday, November 23, 2011

contest I Love My Blog

assalamualaikumu..

haa. hari ini farah terasa nak join satu contest ni la pulak. zulfa yang tag farah tadi. thank you zulfa* click to see her sweet blog ^^. sebelum ni tak pernah pon join mana-mana contest. tak pandai sangat la nak ber'contest' ni. hehe. tapi kali ni terasa nak try pulak. tak salah kan. hehe.link ini dibawa terus ke entry contest ni. LINK. pakat-pakat join la contest ini yer.. haha.


cerita fasal blog ini :-

kalau cerita pasal blog nih, farah buat blog ni masa form 1. masa tu kelas ictl kat sekolah dan cikgu suruh semua pelajar buat blog. then farah cuba la buat. mula-mula tak pandai sangat dalam dunia berblogging ni. kalau kamu semua baca first entry dalam blog farah ni kan sebenarnya cikgu yang tulis entry tu. hari malangku kot kalau tak silap tajuk dia. haha. lepas tu lama tak bukak. then satu hari terasa nak buka balik blog ni kan. so sampai hari ni farah catit bermacam-macam kenangan dalam blog ni. nanti bila dah besar boleh tunjuk dekat cucu-cicit tentang aktiviti-aktiviti kita di masa muda kan. acewahh. dalam blog ni banyak kenangan indah farah tulis. kiranya macam tempat farah meluahkan perasaan la jugak kan. hehehe. ok la itu saja tentang blog farah. last word 
I LOVE MY BLOG <3

farah nak tag contest ni kepada

2 comments: