Total Pageviews

Wednesday, October 26, 2011

morning musume ^^

assalamualaikum.

sekarang ni semua orang dok menggilai k-pop. farah pon tak tau la kenapa kan? takpa lah. tak kesah itu hak mereka nak suka ka tidak. farah? boleh la. tak la suka sangat. setakat nak dengar tu boleh la. tapi farah suka cerita korea <3. dah banyak segala drama dan movie semua.
haaaaa . berbalik kepada tajuk morning musume ni macam group k-pop la jugak. tapi group ni jepun. masa kecik2 dulu suka dengar lagu2 dia. abang farah la yang perkenalkan. best jugak. comel-2 ja depa nih. tapi ada 3 lagu nih yang farah paling suka. try la dengar. farah letak video nah ~




dulu siap hafal lagi oo semua lirik dia. tarian dia sekali. sekarang ni ingat sikit2 ja. dah lupa. yelah dah lama kan. hehehe. try la dengar ya. tu ja nak cerita. enjoy ^^ babai

2 comments: