Total Pageviews

Monday, August 29, 2011

HAPPY EID 'SELAMAT HARI RAYA'

ASSALAMULAIKUM...

wahhh. pagi raya boleh bekarya di blog lagi noh. terer la farah nih.
disini farah ingin memohon maaf atas segala kesalahan dan kekhilafan farah kepada semua orang tidak kira la sama ada yang tua atau muda. harap2 kalian maafkan la yer.. kepada budak2 form3 asrama farah nak ucap selamat hari raya la noh. buat keja sekolah yang cikgu bagi tu nah. cewah. farah pon x buat lagi. nanti kita minta maaf kat cikgu sama2 sebab tak habiskan keja sekolah.hohoh. kepada cikgu-cikgu sekolah menengah sultan badlishah, farah nak minta maaf kalau selama ni farah ada nakal-nakal sikit banyak dalam kelas cikgu. tambah-tambah kelas cikgu nazmah, teacher zuriati. cikgu sanusi dan miss Ng.. minta maaf ye cikgu. jangan lupa bagi duit raya kat kami bukak sekolah nih... kepada warga aspura + aspuri + semua warga badlishah, selamat hari raya. raya baik2 noh.. jangan main mercun banyak sangat. satgi mai sekolah x dak jari pulak jenoh.. dan pesan dekat driver masing-masing bawa kereta baik-baik di jalan raya. ikut had kelajuan yang telah ditetapkan... ok la. nak bermaaf-maafan dulu..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI'
MAAF ZAHIT & BATIN..

p/s: datang la rumah farah raya ketiga. ada buat open house.. datang tau!!

3 comments:

  1. ewah ewah.. ber driver pulak.. bnyk cntik.. heheee :p

    ReplyDelete
  2. ur daddy la driver ampa tuh. hoho

    ReplyDelete
  3. wehh, ruginya tak ley pi umah ag.. huahuahua =_='
    haa, aku pun nak buh gak arr gambar masa kecik- kecik dulu ;)

    ReplyDelete