Total Pageviews

Friday, March 11, 2011

10 March =D

weeeeeeeeeeee!!

farah dah 15 tahunnnnn hehe..
apa? tua??? kenapa suma orang cakap dah tua?? baru lima belas kan. muda lagi la tu.
masih remaja la. apa laaa.tapi tak kisah pon.janji saya happyyyy <3 hehe..
mana ni x de sapa kasi hadiah pon??? huhu. sedih gilerr. mama kasi nanti kot.
mama kata nanti kita beli hadiah kat KL. tapi tadi mama kasi purse. comel la. cantik-cantik.
thank you mama <3<3<3

eh jap. farah nak nyanyi lagu birthday kat diri sendiri nih.. dengar ya . hayati sekali. jangan risau. picing tak lari punya..

happy birthday to me ~
happy birthday to me ~
happy birthday to farah saleh ~~~
happy birthday to meee ~

ok. tadi versi orang putih. sekarag versi melayu pula.(semangat nak nyanyi nih. haha)

selamat hari jadi 
selamat hari jadi
selamat hari jadi farah
selamat hari jadi

lagi satu lagu. hehe. yang ni last. lepas tu tak nyanyi dah. sekali sekala lebih sikit takpa kan. hehehe

allah selamat kan saya
allah selamat kan saya
allah selamatkan farah saleh
allah selamat kan sayaaa~~

terima kasih terima kasi kepada sesiapa yang sudi dengar farah nyanyi. hehehe
oke la da penat . stop di sini ya!
babai. have a nice day yeah ;)

p/s = thankss kepada semua yang wish birtday kat farah. sayang anda la. semoga kalian memperoleh bahagia di dunia dan di akhirat . :D

with love,
farah saleh

2 comments:

  1. ahahaha. style la farah nyanyi kat diri sndri. hurm, dengar nurina lak nyanyi (takde kaitan ya dgn tsunami kat jepun tu) hihi

    happy birthday to you~
    happy birthday to you~
    happy birthday to farah haji saleh~
    happy birthday to you~

    tiup2 lilin! ahaha. jemput komen artikel dan cerpen kat blog nurina ye.. =)

    ReplyDelete
  2. haha. tq2! kasi arr kek dlu. bru farah tiup lilin . ahaha

    ReplyDelete