Total Pageviews

Wednesday, February 2, 2011

all new :D

elooo. assalamualaikum


hai kawan- kawan! haha. dah lain kan blog nih. saja ja nak salin kulit blog ni kan. sorry to those who are really hate pink like my sister. haha. farah pon tak tau la kenapa tangan ni pi klik dekat warna pink nih. haihh. nevermind la. u know why i change the skin?? saja ja pon. sebab dah boring tengok yang lama tu.daaannnnnn...
terima kasih kepada follower2 farah. dah semakin bertambah la. sayang anda semua..sapa yang farah x follow balik tuh cakap arr. maybe tak perasan kot. hehe 
-
-
-
-
-
-
-

haaa. kepada budak2 badlishah , kelab pembimbing rakan sebaya(PRS) dah ada blog . sudi2 la jenguk yerr..
nak join sekali pun tak pa. nanti kasi la nama kat farah ka or kat ahli yang lain.nah nak tengok blog dia ekk


www.pembimbingrakansebaya.blogspot.com.
selamat melihat ya kawan-kawan.


oke la. i gtg. nak pergi hospital melawat mak ngah farah baru habis opperation. semoga cepat sembuh ya..
Ya Allah, bagi la makngah cepat sembuh. amin.


babaiiiii..


~farah~

1 comment:

  1. tau tak sebenarnya korang boleh dapat duit walaupun juz tulis blog? join la churpchurp. juz perlu register. i've done it. how about u? click link ni ==> http://www.churpchurp.com/izatulazmi/share/churpchurp-invite

    ReplyDelete