Total Pageviews

Saturday, January 29, 2011

long time no typing !

assalamualaikum.

fuuhh fuhh. wahh dah berhabuk dah blog nih. lama sudah tak update. sori la cik blog yerr. saya busy memanjang. biasa la masuk form 3 nih banyak kerja sikit. jadual full. ni baru la ada masa sikit nak update. hehe.

farah nak bagi tahu sesuatu nih. nak dengar ark ? tapi x penting sangat pon. kisah apa ann.
haaa nih. blog untuk PRS dah siap. fuhhh. penat nak buat tau dak. kosong lagi. nanti baru update kot. nak bincang dengan cikgu dulu. ok la. simple ja blog tuh. farah buat yang termampu mungkin. haha. kelab nih la sikit orang. 8 orang jer. kepada budak2 badlishah sesapa yang nak join tu join la. jawatan ada kosong lagi nih. sapa cepat dia dapat. farah jadi setiausaha ja. ok la janji ada jawatan. korang tau dak PRS tuh apa? kelab pemiming rakan sebaya la. best oo kelab nih.l plus ngan cikgu dia sekali.nak try tengok blok tuh??

klik SINI. tengoklah kalau rajin.


.
.
.
.
.
.
.

lepas cuti raya cina nih ramai senior2 yang dah nak keluar gi SBP ngan MRSM. bai2 semua. farah doakan kejayaan korang di sana. study elok2 yer. ingat kitorang di sini sama. sedih wokk :(

oke la. kita stop kat sini yerr.nanti kita sambung lagi oke ! bai bai. :D

No comments:

Post a Comment