Total Pageviews

Wednesday, December 29, 2010

misssssssss

assalamualaikum ..


 rindu rindu aduh sayang merinduuuuu ..haha nyanyi lak annn..
eloo.. hahaha.. cuti sekolah da lama kan .. so rindu la kawan kawan .. korang pon mesti sama gak ann .. oke2.. take a look at dis picture .. just for fun only :D





wahh .. rindu dorang sangat2 la .. tambah2 mahirah .. dah la tahun depan x sekali dah .. haihh :( dan rindu gamelan gak .. haihhh apa dah jadi nih .. note suma x berapa nak ingat dah .. hahha xpela ..

nak kasi la ucapan sikit ann kat dorang :

hanani ~ weh nani .. rindu la .. nanti bukak sekolah ingatkan kami note gamelan ekk .. lupa daaa :P takpa ann .. hehehe ..

mahirah ~ sob sob ;( mahirah .. kami rindu ampa nih .. nanti x boleh la kami rehat ngan ampa dah .. sapa nak jalan laju ngan kami masa nak balik asrama tuh .. huhuhu .. anak saleh tinggal sorang je lah nanti .. sedih la .. haha .. tapi janji ngan kami jangan lupa anak saleh ngn kawan2 lain kat sini taw  dan eppy selalu oke xD hahaha

atirah ~ tirah rindu la nak tido tepi kamu .. gelak2 sebelum tido ..hahaha .. jumpa 2011 nanti oke . "gud night , sweet dream , sleep tight ,sory kalaw ada salah pape " haha igt lagi ?? hahak B)

azah ~ wehaa .. nanti kalaw saya ingat saya kasi erk adiah bufday u .. hahahak .. rindu kamuu <3 hehe

anis ~ weyh .. rindu arr nak dengaq ampa gelak .. ingat taon depan bangu awal yerr .. pegi surau semayang subuh oke !! hahahak .. rindu sama kamu jugak :D agaga

hanim + mira ~ weyh .. harap2 leyh duduk satu dorm ngan ampa dua lagi .. hahak .. nanti kami rajin la sikit .. kita bangun sama2 , pi surau sama2 .. hahahak

wa + atoi + wani ~ rindu ampa la .. lama x jumpa noh .. hahhahak .. see u next year oke .. hahaha


oke da abeh da bagi ucapan .. nanti kita sambong lek oke ! rindu kamu suma <3

p/s: wahh .. ketaq nih .. na kolah dah. 3 days left ! btw kawan2 jangan lupa ari sabtu nih mai kolah awal oke pukul 8.30 .. jangan lupa tau !

3 comments:

  1. whoaa.. bgos2, nma ak ats skali :p
    btw, cntek template bru :)
    igt nk tuka gk template buh kali putih ritu, tp smpi la ni x trtukq lg .. hehh

    ReplyDelete
  2. whahaha .. syok arr xD
    haha .. kak milia yg tolong ..
    tukaq la .. im waiting .. wakakaka..

    ReplyDelete