Total Pageviews

Thursday, December 30, 2010

everything in here ^^

elopp..

hurm .. today i went to giant again. haha. sudah dua kali maaa. bukan apa abang farah dia nak beli barang sikit. ye la kan dah nak balik UTEM. so farah pon join sekali la shopping ngan dia. hehe. tadi beli kasut sekolah farah sekali. berat hati jerr masa nak beli tuh. sepasang jer pon. coz malas nak beli banyak2. wahaha. kali nih beli kasut "Srap-Srap". haha tau kasu apa. alah bukan kasu tali tapi kasut yang jenis lekat2 tuh. senang sikit nanti nak pakai. cepat ja. x perlu susahsusah nak ikat tali lak an. haha

oke dah abes shopping singgah makan kat Mc.Donals. wahh .. first time nih makan Mc.D kat kulim. tapi masa farah pi tuh x ramai orang sangat. so x la sesak sangat an. makan burger prosperity. and then masa nak balik tuh mintak abah soh belikan Mc Flurry .. wahahaha .. i lovin it <3 akekeke. i loike it ! lama x makan .

oke next story,

tadi ada buka fesbuk. then saja2 la nak buka SMKSB punya facebook. baca2 kat wall, ada tulis
Sesi Persekolahan 2011 Akan Dibuka Pada Hari Isnin, (03-01-2011)..
yehaaaa.. ni lagi la suka .. boleh cuti lagi . wakakaka. cikgu mesti cakap masa gotong royong perdana nanti. ari sabtu nih . ingat yerr pukul 8.30. tapi farah nak tawu nak daftar hostelnya bila? sabtu ka ahad ?? oke la . i stop right here .. daaaa. fullstop.

p/s: sesapa yang tawu daftar hostel bila ckp kat farah taw ! 

farah<3

2 comments:

  1. farah,daftar arie ahad taw
    nnti kita pi mcD skali taw.HAHA

    ReplyDelete