Total Pageviews

Thursday, September 2, 2010

baju raya!!!

assalamualaiku,


yay !(xcited)
baju raya farah da siap..
sebab tuh happy semacam ja nih..hahak..
tahun ni baju raja banyak la pulak..
sampai 4 pasang..
tapi yang 1 pasang tu dah pakai di ostel..yang tu warna pink..
ni tengok la gambar kat bawah ni..
baju raya farah..




ya..mari kita terjah apa yang ada dalam almari farah..



baju kurung ada..baju t-shirt pon ad..
pilih ja mna nak..hahak..


yang ni belah kanan pulak..
belah ni baju kurungg saja..


oke..ni baju kurung yang 1st..
warna campuran..


sebenarnya baju ni warna merah..
tp maybe dsebabkan lampu bilik farah dia jadi warna oren la pulak..
hehehe..


phone tu saje je nak inter-frame..
hahak


hijau + purple + merah + hitam


baju yang second punya..
corak baju dia..


baju raya !


hasil campuran warna purple + kuning + biru muda + putih


click for large !

3rd baju kurung..
corak hitam putih..
maybe pkai baju ni untuk wedding abg kot..


dari sisi


wearing for my brother's wedding !


hitam + putih = ????


click for large image !



p/s: baju yg ke-4 tuh x de gmbar la sebab ada kat ostel n da pakai da masa jamuan buka puasa di asrama haritu..
x sabar nak pakai baju raya nih..syok nyerr !


~farah~

No comments:

Post a Comment