Total Pageviews

Thursday, April 22, 2010

3 MiNggU Di AsRamA!!!

Moshi-Moshi!!


Assalamualaikum..
Salam 1 Malaysia..

helow semua..lama giler rasa x update blog nih...
ya la macam mana nak update..3 minggu dok asrama x balik..
ni baru boleh balik rumah..best gila..lepas rindu kat family..
macam2 jadi dalam masa 3 minggu kat asrama tuh..
minggu 1st tuh x dak apa sangat peristiwa yg best belaku..(ceh peristiwa..haha)
minggu kedua tuh masa hari khamis smk sultan badlishah buat conferensi waris
(x tau la eja conferensi waris tuh betul ka dak..hehhe)
ramai ibu bapa yang datang untuk tengok keputusan anak mereka masing2..
ada mak saja yg mai,ada yg bapak sj yg mai..ada kakak ja mai..parents x mai pon..
tapi masa tuh farah agak jelous ngan kawan yg len sebab parents x leh mai...
orang lain parents mai...
x pa farah redho ja..
keputusan farah pon ok2 ja...x teruk sangat x elok sangat..
senang cita sedang-sedang la kiranya...hehhe..
parents farah mai hari kemudiannya..hari ahad..
pastuh cikgu cakap la pasal farah dekat parents farah..hahah
selamat cikgu che norainie kata baik2 ja fasal farah..
(hakhak..perasan lak..)
lepas tuh datang la pula minggu ketiga..
tidak farah boleh balik rumah miggu kedua tuh..
tapi malangnya x boleh balik rumah...
minggu ketiga baru boleh balik...

p/s: nak tau pasal apa farah x boleh balik??ikuti kisahnya di entry yg akn dtg!!
jgn lupa ekk!!


tata!!

No comments:

Post a Comment